31 ಅಕ್ಟೋಬರ್ 2008

Comencem

Bé, a veure com sortirà això. Escrivim aquest blog més que res per nosaltres mateixos, per tenir una crònica del viatge a Bangladesh i l'Índia que hem realitzat aquest mes de setembre de 2008, però hem decidit de fer-la en forma de blog per diverses raons:
  • Perquè és senzill d'escriure-ho entre els dos des de qualsevol ordinador.
  • Podem prendren's-ho amb calma i anar escrivint la crònica poc a poquet.
  • Es poden pujar fotos de la manera més simple.
  • Es poden posar links per ampliar informació.
  • En acabat, intentarem exportar-ho a PDF per guardar la crònica junt amb les fotos.
  • I podem anar compartint les nostres experiències amb els amics!
Potser la millor manera de començar seria explicar per què redimonis vam fer aquest viatge. D'acord, a l'Índia hi va molta gent, és una terra fascinant, mítica, amb grans monuments, etc. Però Bangladesh!? Ningú va a Bangladesh!
Vejam, l'Índia és una opció simple: ja fa molts anys que volíem visitar aquest país, sobretot la Vero, amb un ex jefe que fins i tot va anar a l'ashram del gurú Sathya Sai Baba, però també el Marc, que des que va traduir l'obra Buda, d'Osamu Tezuka, tenia unes ganes enormes d'anar a la terra que va veure néixer (bé, tècnicament no, ja que va néixer a una zona que ara és Nepal, però bé, aceptamos barco como animal acuático) i evolucionar el Buda Siddharta Gautama.
Però Bangladesh? Doncs molt senzill. A la nostra etapa a Osaka com a estudiants de màster i doctorat vam conèixer en Jashim, un company de la Vero que és de Bangladesh. Ens vam arribar a fer força amics i al final vam prometre que un dia l'aniríem a visitar al seu país. Sí, d'aquelles típiques promeses que rarament es compleixen, però nosaltres teníem molt clar que hi volíem anar, i que un viatge a Bangladesh és ideal per combinar-ho amb l'Índia.
I així, tres anys després de la promesa, i amb en Jashim acabat de casar (en un matrimoni arranjat, és clar, com és costum en aquells països), vam poder fer-ho realitat. Vamos que nos vaaaamos!

ಕಾಮೆಂಟ್‌ಗಳಿಲ್ಲ: